Yusuf Karabacak´a Veda Ve Vefa

Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesinde uzun yıllar matematik öğretmeni olarak görev yapan Yusuf Karabacak, emekli oldu. Okulumuz Matematik Zümresi öğretmenleri, kendisine duydukları saygı ve sevginin gereği olarak bir veda ve vefa yemeği organize etti. Söğütlü Burhan Usta Köfte Salonunda düzenlenen yemek, duygu dolu anların yaşanmasına vesile oldu.

Okul Müdürü Gamzegül Ergin, Müdür Yardımcısı Burhan Seymen ve Matematik Zümresi öğretmenlerinin iştirak ettiği yemekte Yusuf Karabacak’a hizmetlerinden ötürü teşekkür edildi; hediye ve plaket takdim edildi.

Biz de Yusuf Karabacak’a hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyor; mutlu ve huzurlu bir emeklilik diliyoruz.

Yolun ve bahtın açık olsun…

Yusuf Karabacaka Veda Ve Vefa Yusuf Karabacaka Veda Ve Vefa Yusuf Karabacaka Veda Ve Vefa Yusuf Karabacaka Veda Ve Vefa

Yayın: 13.03.2015 - Güncelleme: 07.05.2017 13:11 - Görüntülenme: 3548