Veda Yemeği

Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi öğretmenlerinden emekli olup ayrılan ve başka okullara tayini çıkan arkadaşlarımıza veda yemeği düzenlendi. Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi öğretmenleri bu yıl yaş haddinden emekli olan Yusuf KARABACAK´a ve tayin isteyip ayrılan Dilek GÜNAYDIN, Vildan ÇAKIROĞLU ve Selma EKMEKÇİ´ye Alaturka Restorantta veda yemeğı düzenledi. Yusuf Hoca´ya emeklilik hayatında, Dilek GÜNAYDIN, Vildan ÇAKIROĞLU ve Selma EKMEKÇ´ye de yeni görev yerlerinde başarılı ve huzurlu bir çalışma ortamı diliyoruz.

Ayrıca Okul Müdürümüz Gamzegül ENGİN okulumuzdan ayrılan arkadaşalrımıza hizmetlerinden ötürü birer plaket verdi.

Alaturka Veda Yemeği Alaturka Veda Yemeği Alaturka Veda Yemeği Alaturka Veda Yemeği

Alaturka Veda Yemeği

Yayın: 16.03.2015 - Güncelleme: 07.05.2017 13:12 - Görüntülenme: 8193