T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TRABZON / ORTAHİSAR - Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi

SEBAHAT VE MELAHAT OKULUMUZDA...

SEBAHAT ve Melahat sinema filminin kahramanları  Seymen Aydın ve Adem Yılmaz okulumuz öğretmen ve öğrencilerini geçtiğimiz günlerde ziyaret etti. 

SEBAHAT ve Melahat sinema filminin kahramanları  Seymen Aydın ve Adem Yılmaz okulumuz öğretmen ve öğrencilerini geçtiğimiz günlerde ziyaret etti.

 Okul sıralarında yazdıkları karakterleri "Sebahat ve Melahat"ı hayata geçirdikleri sinema filimlerinin vizyona girdiği bugünlerde okulumuzda öğretmen ve öğrencileriyle sohbet ettiler.

Kahkaha dolu söyleşide sahne sanatlarıyla ilgilenen öğrencilerimize tavsiyelerde bulundular.  Öğrencilik anıları paylaşırken okul sıralarını özlediklerini ifade ettiler.

Okulumuzun 2002 yılı mezunu Seymen Aydın ve 2004 yılı mezunu Adem Yılmaz´a büyüklerine gösterdikleri saygı küçüklerine duydukları sevgi , memleketlerine ve hemşerilerine gösterdikleri vefa için çok teşekkür ederiz.

Seymen ve Adem´ e ve bütün Fatih Lisesi mezunlarına, başarılı,  sağlıklı ve mutlu bir ömür dileriz.

 

Ziyaretlerinden dolayı taşekkür eden okul müdürü Gamzegül Engin "mezunlarımızın başarılarla dolu hayatlarının olması bizleri onurlandırıyor" dedi. 

 SEBAHAT VE MELEHATSEBAHAT VE MELEHATSEBAHAT VE MELEHATSEBAHAT VE MELEHATSEBAHAT VE MELEHATSEBAHAT VE MELEHAT

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 05.05.2015 - Güncelleme: 07.05.2017 13:11 - Görüntülenme: 4901
  Beğen | 0  kişi beğendi