Turan KOCAMANOĞLU - Müdür

ÖZGEÇMİŞİ:

05.08.1960 yılında Trabzon Vakfıkebir ilçesinde doğdu. İlk, ortaöğrenimini Trabzon Merkezde Lise öğrenimini Giresun Merkez Lisesi’nde tamamladı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Biyoloji öğretmenliği (Lisans) bölümünden 28.04.1989 tarihinde mezun oldu.

16.04.1990 tahinde KPSS sınavını başarı ile kazanarak Trabzon Merkez Fatih Lisesi Biyoloji öğretmenliğine atandı.

Trabzon Merkez Fatih Lisesi’nde 2 yıl öğretmenlikten sonra asaleten müdür yardımcılığına atanarak üç yıl bu görevi sürdürdü.21/12/1993 tarihinde aynı okulda müdür vekilliğine atanarak 4 yıl bu görevi vekaleten yürüttü. Bundan sonra tekrar müdür yardımcılığına döndü. Bu görevi 10 yıl devam ettirdikten sonra Gazi Anadolu Lisesi müdür vekilliğine atandı. Bir yıl bu görevi sürdürdü.

1996-1998 yılları arasında Valilik tarafından “Trabzon Her Türlü Spor” il temsilciliğini başarıyla yürüttü.

28/06/2010 tarihinde Trabzon 88.yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi’ne Müdür başyardımcısı olarak atandı ve 2 yıl müdür vekilliği, 2 yılda müdür başyardımcılığı görevini yaptı.

13/12/2014 tarihinde Trabzon Çağlayan Adnan Menderes Anadolu Lisesi’ne müdür olarak atandı.

Evli olup, üç çocuk babası olup İngilizce bilmektedir.

1993 yılından itibaren çeşitli okullarda asaleten Müdür yardımcılığı, Müdür başyardımcılığı ve müdürlük olmak üzere 22 yıl kesintisiz yöneticilik yaptı. Göreve başladığında başarılı çalışmaları ve üstün gayretleri neticesinde 1 (bir) Aylıkla ödüllendirme, 2 (iki) takdir belgesi 6 (altı) adet teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

Ayrıca gelişimini sağlayan birçok seminere de katılarak başarıyla belgelendirildi.