OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ İLE OKULUMUZ DAHA GÜZEL...

Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında okulumuz çevresinde iyileştirmeler yapıldı ve halkımızın hizmetine sunuldu.

Okulumuz ön bahçesinde Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü’nün katkılarıyla bir kamelya yapılmıştır. Kamelyadan genellikle hafta sonları mahalle halkı yararlanmaktadır. Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından bahçemize çöp kutuları takılmak suretiyle de çevre temizliğine katkı sağlanmıştır. Okul bahçesinde bulunan ağaçlar budandı ve temizlenerek halkın hizmetine sunuldu.

Ayrıca bu proje kapsamında okulumuz giriş bahçesinde atıl durumda bulunan çeşme, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile yapılan işbirliği sonucunda tesisatı yenilenerek hizmet vermeye başlamıştır.

Okullar Hayat OlsunOkullar Hayat OlsunOkullar Hayat OlsunOkullar Hayat OlsunOkullar Hayat Olsun

Yayın: 29.12.2014 - Güncelleme: 07.05.2017 13:12 - Görüntülenme: 1742