24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ

24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle okulumuzda renkli anlar yaşandı. Öğretmen ve öğrencilerimizce hazırlanan programda günün anlam ve önemine değinilirken,program sonrasında öğrencilerle-öğretmenlerimizin kucaklaşması duygu dolu anlara sahne oldu.

Okul-Aile Birliğimizin öğretmenler odasında ayrıca  düzenlediği programda okulumuzdan emekli olarak ayrılan öğretmenlerimizden Yusuf KARABACAk´a ÜSTÜN HİZMET BELGESİ Okul Müdürü Gamzegül ENGİN tarafından sunulurken,Behnan Nihat TUZCUOĞLU ise Trabzon Fen Lisesi´nde düzenlenen törende belgesini almıştır.Öğretmenlerimize emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki yaşantılarında mutluluklar dileriz. Okulumuzdan tayin sebebi ile ayrılan öğretmen arkadaşlarımızla ise düzenlenen akşam yemeğinde bir araya gelindi.Kendilerine iştiraklerinden dolayı teşekkür ediyor,yeni görev yerlerinde başarılar diliyoruz.

Programların hazırlanmasında emeği geçen Okul-Aile Birliği üyelerimize,öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.Biz kocaman bir aileyiz...

Yayın: 25.11.2015 - Güncelleme: 07.05.2017 13:11 - Görüntülenme: 1112